Puzzle cartonat personalizat cu poza ta, 96 piese, A3

59,00 Lei
în stoc
SKU
PZ96A3

Extensii de fisier compatibile de încarcat: jpg, jpeg, png, pdf, psd

Combinând beneficiile jocului și a pieselor de decor, o imagine transformată într-un puzzle foto personalizat este un cadou minunat indiferent de vârstă!

Distracția cu un puzzle nu este doar pentru copii! Oferă-le celor dragi un puzzle personalizat din 96 piese realizat chiar de tine!

Creați-vă propriul puzzle și transformă-l într-o experiență unică! De la cadouri foto drăguțe pentru cei mici sau o amintire foto semnificativă pentru prietenii dumneavoastră, puzzle-ul foto personalizat este o surpriză încântătoare care garantează timpul de calitate petrecut împreună!

Combinând beneficiile jocului și a pieselor de decor, o imagine transformată într-un puzzle foto personalizat este un cadou minunat indiferent de vârstă!

Puzzle-ul personalizat cu 96 de piese este realizat dintr-un amestec de carton consolidat și/sau magnetic ce rezistă în condiții excelente pentru mulți ani și multiple utilizări.

Informații suplimentare:

Personalizare: cu fotografie, text și/sau logo
Modalitate imprimare: Sublimare la temperaturi ridicate, tehnică ce oferă o definiție înaltă și o culoare profundă imaginii dumneavoastră
Dimensiune: A3
Material: Carton
Dificultate: medie
Destinat: Copii și adulți

Puzzle-uri personalizate cu poza

Mai multe informatii
Tehnica realizare Sublimare
Dimensiune A3
Personalizabil Da
Material Carton
Culoare Alb
Destinat Copii si adulti
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Puzzle cartonat personalizat cu poza ta, 96 piese, A3
Rating-ul dumneavoastra