Puzzle magnetic in forma de inima, personalizat cu poza ta, 58 piese 10x14

Pret special 29,00 Lei Pret standard 39,00 Lei
în stoc
SKU
PZ58I10X14

Extensii de fisier compatibile de încarcat: jpg, jpeg, png, pdf, psd

Combinând beneficiile jocului și a pieselor de decor, o imagine transformată într-un puzzle foto personalizat este un cadou minunat indiferent de vârstă!

Distracția cu un puzzle nu este doar pentru copii! Oferă-le celor dragi un puzzle personalizat din 58 piese realizat chiar de tine!

Creați-vă propriul puzzle și transformă-l într-o experiență unică! De la cadouri foto drăguțe pentru cei mici sau o amintire foto semnificativă pentru prietenii dumneavoastră, puzzle-ul foto personalizat este o surpriză încântătoare care garantează timpul de calitate petrecut împreună!

Combinând beneficiile jocului și a pieselor de decor, o imagine transformată într-un puzzle foto personalizat este un cadou minunat indiferent de vârstă!

Puzzle-ul personalizat cu 58 de piese este realizat dintr-un amestec de carton consolidat și/sau magnetic ce rezistă în condiții excelente pentru mulți ani și multiple utilizări.

În plus, datorită proprietăților sale magnetice, puzzle-ul poate fi folosit că element de decor pe orice suprafață metalică. Rezultatul vafi un colaj minunat al celor mai frumoase fotografii. Creați acum copia dumneavoastră unică!

Informații suplimentare:

Personalizare: cu fotografie, text și/sau logo
Modalitate imprimare: Sublimare la temperaturi ridicate, tehnică ce oferă o definiție înaltă și o culoare profundă imaginii dumneavoastră
Dimensiune:10x13.5 cm
Material: Carton magnetic
Dificultate: medie
Destinat: Copii și adulți

Puzzle-uri personalizate cu poza

Mai multe informatii
Tehnica realizare Sublimare
Dimensiune 10x15
Personalizabil Da
Material Magnet
Culoare Alb
Destinat Copii si adulti
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Puzzle magnetic in forma de inima, personalizat cu poza ta, 58 piese 10x14
Rating-ul dumneavoastra