Puzzle magnetic personalizat cu poza ta, 48 piese, A4

45,00 Lei
în stoc
SKU
PZ48A4

Extensii de fisier compatibile de încarcat: jpg, jpeg, png, pdf, psd

Combinând beneficiile jocului și a pieselor de decor, o imagine transformată într-un puzzle foto personalizat este un cadou minunat indiferent de vârstă!

Distracția cu un puzzle nu este doar pentru copii! Oferă-le celor dragi un puzzle personalizat din 48 piese realizat chiar de tine!

Creați-vă propriul puzzle și transformă-l într-o experiență unică! De la cadouri foto drăguțe pentru cei mici sau o amintire foto semnificativă pentru prietenii dumneavoastră, puzzle-ul foto personalizat este o surpriză încântătoare care garantează timpul de calitate petrecut împreună!

Puzzle-ul personalizat cu 48 de piese este realizat dintr-un amestec de carton consolidat și/sau magnetic ce rezistă în condiții excelente pentru mulți ani și multiple utilizări.

În plus, datorită proprietăților sale magnetice, puzzle-ul poate fi folosit că element de decor pe orice suprafață metalică. Rezultatul vafi un colaj minunat al celor mai frumoase fotografii. Creați acum copia dumneavoastră unică!

Informații suplimentare:

Personalizare: cu fotografie, text și/sau logo
Modalitate imprimare: Sublimare la temperaturi ridicate, tehnică ce oferă o definiție înaltă și o culoare profundă imaginii dumneavoastră
Dimensiune: A4
Material: Carton magnetic
Dificultate: medie
Destinat: Copii și adulți

Puzzle Personalizat

Mai multe informatii
Tehnica realizare Sublimare
Dimensiune 10x15
Personalizabil Da
Material Magnet
Culoare Alb
Destinat Copii si adulti
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Puzzle magnetic personalizat cu poza ta, 48 piese, A4
Rating-ul dumneavoastra