Studio foto profesional Bucuresti

Ședințe foto familie & business in studio

Stilul nostru este luminos, colorat, vesel. Nu suntem adepții bliz-blizzurilor sau a editării excesive.
Preferam să surprindem realitatea așa cum este pentru că așa vi-o veți aminti și voi.

Maternitate

Perioada sarcinii vine la pachet cu o mulțime de sentimente. Griji, nerăbdare, inconfort, dragoste, magie.

Acest timp scurt, dar miraculos merită să fie capturat în imagini! Tu meriți să te simți cu adevărat minunat în corpul tău aflat într-o continuă în schimbare.

Ședința foto de maternitate surprinde legătura unică, de nedescris dintre viitoarea mămică și bebelușul din burtică.

Fie că alegi ședința în studio sau într-un cadru natural, crearea unor fotografii de calitate în această perioada din viața ta este un must-do.

Sedinte foto in Studio | Maternity
Sedinte foto in Studio | Nou-nascut

Nou-născut

Singură constantă a vieții este schimbarea, iar posibilitatea de a ne bucura de acele momente simple dar impresionante prin 'mărimea' lor, puritate și gingășie, are uneori o fereastră extrem de scurtă.

Ședințele foto cu nou născuți se realizează în mod ideal în primele 12 zile de viață ale bebelușului. Solicită o programare din timp, înainte de naștere!

Vom avea parte de momente de încălzire a inimii-si nu doar :) în care surprindem portrete superbe ale micii tale iubiri pe care le veți prețui pentru totdeauna.

Aniversare / Smash the Cake

Wow! Cum trece timpul! Sesiunea foto aniversară sau 'Smash the Cake' reprezinta o modalitate extrem de distractivă de a marca prima aniversare a bebelușului tău. Imaginează-ți cu ce fețe drăguțe ne va încânta obiectivul când își va da seama că este liber/ă să se scufunde într-un tort delicios cu cremă de unt făcut doar pentru el/ea!

Va punem la dispoziție o mulțime de decoruri, ținute și recuzită tematica pentru o ședința foto reușita. Puteți opta pentru un pachet cu album foto personalizat pe care îl va prețui bebelușul tău după ani și ani.

Sedinte foto in Studio | Aniversare / Smash the Cake
Sedinte foto in Studio | Familie

Familie, bebelusi & copii

Portretele de familie sunt un cadou superb și durabil pentru copiii și familia ta, o reamintire a dragostei și a grijii tale față de ei.

Copii cresc atât de repede încât nici nu realizăm. În ziua de azi ne facem mii de poze cu telefonul, nu printăm nici una, le pierdem odată cu telefonul și din păcate, singurele amintiri ce rămân (pentru o perioadă) sunt cele postate pe Facebook sau Instagram :(

Dăruiți-i copilului dumneavoastră fotografii de păstrat, ce vor dăinui generații. Vă va mulțumi pentru ele!

Mini-sesiuni foto portret, diverse

Cine a zis că ședințele foto profesionale se fac doar la ocazii speciale cum ar fi o nuntă sau un botez, sau doar copiilor când sunt mici, mici de tot?

Fie că îți dorești o ședință foto pentru sufletul tău, pentru ați realiza album sau de pus în ramă, fie că ai nevoie de câteva fotografii profesionale pentru CV, pentru site-ul tău, pagina de Facebook sau pur și simplu, fără nici un motiv, poți apela cu încredere la serviciile noastre!

Hai să ne cunoaștem, să ne spui ce fel de fotografii îți dorești și să punem la punct detaliile ședinței tale foto. Te așteptăm în studiol nostru din București pentru a-ți transforma viziunea în realitate.

Sedinte foto in Studio | Mini Sesiuni
Sedinte foto in Studio | Fotografie de produs

Fotografie de produs

Ai nevoie de fotografii business pentru afacerea ta?
Studioul nostru este dotat cu echipament de ultimă generație pentru realizarea de fotografii de produs la cea mai înalta rezoluție de pe piață: 46 Megapixeli!

Dispunem de lumină controlată prin blitz-uri puternice, softbox-uri, blende și tot ce trebuie. Fundalurile monocrom pe mai multe culori, controlabile prin telecomanda, transformă cu ușurința și versatilitate ideea ta de fotografie de produs în fotografii profesionale de prezentare.
Solicită o oferta personalizată și hai să discutăm toate detaliile!

Surprinderea unui portret reușit durează o doar o clipă, dar dăinuie o viata întreagă!


Incurajam naturalețea, joaca în familie, comunicarea vizuala, etc. Instantaneele ies în totdeauna cel mai bine.

Primim cu drag și copii cu vârste de 1-3 ani, nu vă vom oferi scuze de genul "Sunt prea mici" sau "prea mari" pentru ședință foto.
Adevărul nespus este că sunt puțin mai năzdravani, posibil să strice decoruri și colaborează mai greu. Noi considerăm că un fotograf profesionist (mai ales dacă se pretinde 'specializat pe copii') trebuie să aibă răbdare, imaginație și sa se descurce în orice situație, indiferent de vârstă micuților. Nu mai zic că la 1-3 ani, copii sunt numai buni de pozat pentru că trăsăturile lor deja se definesc bine, sunt foarte simpatici și fotogenici.

Primim cu drag și animalute de companie - și ele fac parte din familie.